16. helmikuuta 2013

Laiska päivittäjä - kiitokset vielä vuodesta 2012!

Viimevuonna päätettiin, että Kallion Vasemmiston viestintää pitää uudestaa. Tämän kuulleessaan blogin päivittäjä ei jaksanut enää päivittää kuin klubin Facebook-sivuja (https://www.facebook.com/Vasenlinjaklubi) jotka ovatkin paljon ajan tasaisemmat kuin nämä surulliset sivut. Koska viestinnän suunnittelu ja toteutus tulee kuitenkin kestämään vielä jonkin aikaa, on parempi vetää tämäkin blogi vuoteen 2013!

Sitä ennen on kuitenkin kiitettävä vielä viimevuoden kaikkia esiintyjiä ja keskustelijoita sekä Mascotia joka on jatkanut yhteistyötä kanssamme. Viimeisin blogipäivitys viimevuodelta on lokakuun alkupuoliskolta jolloin Vasen Linja -klubi täytti muuten 1-v! Tämän jälkeen Vasen Linja -klubi järjesti kuitenkin vielä kaksi klubia.

Järjestimme 25.10.2012 Helsingin Vasemmiston vaalibileet, poikkeuksellisesti meillä oli käytössämme kaksi kerrosta. Ylhäällä juonnettiin Punahuuli-visa johon osallistui osa kunnallisvaaliehdokkaista ja alakerta oli varattu musiikille. Illan aikana nähtiin myös pätkä Shitstorm -ajankohtaisoopperasta. Oopperalaulajat Jouni ja Petri Backström sekä Elli Vallinoja esittivät nopean katkelman ajankohtaisoopperasta jossa käsiteltiin mm. eurokriisiä. Klubilla hienot keikat tekivät St. Rasta, Ramses II ja Vesa ja Tytöt (jotka nähtiin myös aivan ihka ensimmäisellä klubilla 6.10.2011).

Marraskuussa vietimme kunnallisvaalien jälkeen pientä hiljaisuutta, kunnes 6.12.2012 pidimme Mascotin kanssa Itsenäisyyspäivän vastaanoton, powered by Vasen Linja ja Mascot tarjosi ensimmäisille vieraille kuohuviiniä, katselimme pukuloistoa (ja salaa arvostelimme pukuja) ja illan aikana meillä esiintyivät mahtavat Markus Mitsutomi, Dj Pulmuset ja Antti Utriainen Trio! Nähtiinpä illan aikana suoraan tv-tentistä tullut Paavo Arhinmäkikin. On se kyllä ihme kaveri kun kaikkialle ehtii, ehkä ei ollut teillä mut meilläpä oli! Tämä klubi oli myös 12:sta klubimme, uskomatonta miten nopeasti aika on mennyt!

Tästä olikin hyvä ja korkea aika jäädä joululomalle ja pohtimaan uuttavuotta. Suunnattomat kiitokset  kuitenkin näin myöhään vielä kaikille vuodesta 2012 täältä bloginkin puolelta. Alla on vielä muutama kuva loppuvuoden klubeista, sitten hyppäämme bloginkin kanssa viimein vuoteen 2013! Better late than never, they say. Skål!


Vaaliklubikoristelua 25.10.2012

Sampo Villanen toivottaa visailijat tervetulleiksi ja Kalle juonsi mahtavan visan.

Punahuuli-visan finalistit

Dan Koivulaakso antoi haastattelun "Äärioikeisto Suomessa" kirjasta joka oli 
juuri tullut painosta ja lähetti kunnallisvaaliterveistiä.

Paavo tuli suoraan Ylen vaalitentistä piipahtamaan klubille

St. Rasta ja mielettömät jamboreet!

St. Rasta feat. Kunkkujen Pauli

Mascotissa on mieletöntä olla töissä!

Vesa ja Tytöt sekä illan hieno lopetus!

 Itsenäisyyspäivän juhlat Mascotissa 6.12.2012

Ständillä on kivaa.

Sanni, Riikka ja Joonas

Juhlahumua.


Markus Mitsutomi

DJ Pulmuset

Illan päätös kera jazzin a la Antti Utriainen Trio


Ei kommentteja: