23. elokuuta 2012

Syyskuun klubi kokee muutoksia.


TOVERIT RAKKAAT !

Olemme viimeisen vuoden aikana testanneet "Artistien vapaaehtoista tukikippoa" ja olemme todenneet, että se ei valitettavasti toimi. Koska haluamme kuitenkin järjestää teille jatkossakin laatubileitä ja upeita artisteja niin alamme 6.9 alkaen perimään sisäänpääsymaksua. Oh no? Ei suinkaan.

Me emme ala veloittamaan mitään järkyttäviä klubisisäänpääsymaksuja vaan joustavaa 2 - 5 euron sisäänpääsymaksua. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että edelleen voit nauttia klubin antimista kahden euron hintaan, mutta jos tunnet että voit antaa kolme tai jopa viisi euroa, aina parempi artistiemme kannalta. Tuotot menevät siis klubin ylläpitoon ja artisteille! He tulevat sinne tekemään työtään ja ansaitsevat siitä tunnustuksen, eikö vain? Ja kyllä klubikansaa on tanssitettukin ihan täysillä!

Usko tai älä, tästä hyödyt myös sinä! Kun maksat sisäänpääsymaksun, saat leiman käteesi ja tällä leimalla voit helposti todistaa Cafe Mascotia vastapäisessä Ravintola Tam Tamissa käyneesi klubilla ja saat sinulle -20% kuuluvan alennuksen herkullisista afrikkalaisista ruoka-annoksista!

 TERVETULOA SIIS EDELLEEN KLUBILLE,
 PARHAAT BILEET VASEN LINJA -KLUBILLA!



Yhteistyössä:
Ravintola Tam Tam
http://tamtam.fi/home/node/2
Huom! Varaa mukaasi käteistä!

Ei kommentteja: